Wandafwerking

Wij zijn een allround schildersbedrijf dat naast vakkundig schilderwerk ook professioneel wanden afwerkt. Deze afwerking kan in de vorm van behang, structuurverven of sierpleister.

Behang

Tegenwoordig is er ongekend veel mogelijk als het gaat om behangen. Eén ding is onveranderd gebleven: het behangen is precisiewerk en levert een hoop frustratie op als u dit zelf niet goed in de vingers hebt. Een echte relatie-beproeving wordt ook wel gezegd. Onze oplossing: begin er niet aan, maar laat dit over aan onze kundige behangers.

Kleur afstemmen

Als de wand geschikt is en u wenst er een mooie kleur op, is dat niet het enige wat van belang is. Kleuren moeten worden afgestemd op gehele omgeving. Zo ontstaat er rust en eenheid. Heeft u moeite met het ontdekken van de juiste combinaties van kleuren? Het kost geen moeite om eerst even bij ons binnen te lopen of om telefonisch advies in te winnen!

Op zoek naar structuur?

Het werken met structuurverf geeft een unieke structuur aan uw wanden. De korrels die zijn toegevoegd aan de verf bepalen de structuur. Wij realiseren de structuur die u wenst. Of u nu een stoer en grof effect wilt of een verfijnd, subtiel effect.

Structuurverf aanbrengen is een deskundige klus. Denk hierbij aan een gladde ondergrond, het aanbrengen van de juiste voorstrijk en de consistente uitvoer van de structuur. Wilt u deze kostbare klus het liefst in één keer goed uitgevoerd hebben? Vraag een offerte aan!

Vraag nu een offerte aan!